Vizitatori

joi

Părerea mea


   Am o dorinţă puternică de a scrie ceea ce cred eu despre majoritatea băieţilor din ziua de azi, despre preferinţele lor  „picante". 
   Voi începe cu o primă grupă, care cuprinde vârsta când orice băiat îşi doreşte o prietenă, pentru cei mai mulţi fiind prima lor prietenă (iubită- după cum spun ei). Vorbim despre băieţii cu vârste cuprinse între 13-15 ani. În aceşti frumoşi ani, un băiat este foarte visător, puţin stângaci oarecum şi foarte plin de el. Ţine neapărat să aibă un păr încărcat cu mult, mult gel sau fixativ şi în general îi place să poarte haine la modă, dar care nu stau deloc bine pe el, nu îl caracterizează. Băieţandrul are nevoie de o fată la fel de copilăroasă ca și el, care să se îmbrace  „sexy" (asta însemnând numai haine roz, pline de personaje din desene şi filme pentru copii gen  „Hanna Montana" sau mai ştiu eu, ce alte stupizenii). EA, trebuie să îi spună lui din două în două minute cât de mult îl iubeşte (cică), pentru ca el să se simtă un adevărat gentleman. 
   Să trecem şi la cea de-a doua grupă, cea a adolescentului de 16-18 ani, care are şi mai multe avioane și impresii în cap, decât precedentul, crezându-se buricul pământului şi idolul femeilor, trăind cu ideea că poate să joace pe degete orice fată, dar din păcate nu tot timpul îi iese, moment în care începe să se justifice cumva în faţă prietenilor lui, care bineînţeles, râd de el. Cât despre înfăţişare, nu mai foloseşte produsele pentru păr în exces, însă trece la placa de întins părul, care devine esenţială. 

   Se îmbracă destul de frumos, câteodată arătând chiar foarte bine, începând să se aranjeze din ce în ce mai mult. Problema este că nu îşi dă seama că nu se prea potriveşte încălţămintea cu hainele, dar ce mai contează din moment ce o fată sau două tot se uită la el? Oricum, face cuceriri trăind cu ideea că scumpa domnişoară trebuie să fie  „bună", să aibă sânii mari şi fundul bombat (dacă se văd şi ceva chiloţei roşi cu danteluţă e şi mai bine). Încă ceva: trebuie să aibă cât mai puţine haine pe ea şi cât mai transparente, altfel nu e sexi. Aaa şi contează şi culoarea părului: EL preferă brunetele sau blondele, mai rar şatenele sau roşcatele, ele fiind mai puşin căutate de către prinţi. Cam atât despre ei.
   Orgoliul feminin trebuie să fie uneori mai puternic decât cel masculin!

12 comentarii:

 1. Foarte real.Pe bune..ai incadrat foarte bine totul.Tot respectul!

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu faceam referire la cineva anume. El nu se incadreaza in ceea ce am scris mai sus, e o persoana pe care o apreciez foarte mult si nu as scrie asa ceva despre el. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. ai dreptate :*:*...chiar asa este.

  imi place ff mult exprimarea ta ;;)

  si cum spui ce gandesti :x

  super blogul tau:x

  RăspundețiȘtergere
 4. imi place foarte mult blogul tau ..esto o scumpa :*

  RăspundețiȘtergere
 5. sanatatea ii p prima treapta...io am cam luato pewste picior dasi revine incet incet:):xesti o dragutza te respect:*

  RăspundețiȘtergere